NOVINKY

Čistenie kobercov zapuzdrením

Update:03-09-2021
Summary: Čistenie kobercov zapuzdrením je podobné ako suché čistenie kobercov, pretože zahŕňa nízku vlhkosť. Táto metóda vy...
Čistenie kobercov zapuzdrením je podobné ako suché čistenie kobercov, pretože zahŕňa nízku vlhkosť. Táto metóda využíva špecifický čistič s polymérmi, ktoré zapuzdrujú a kryštalizujú pôdu, aby ju uvoľnili. Tento čistič sa zvyčajne zapracuje do koberca pomocou rotačných kief. Po 10-15 minútach sa rozpúšťadlo a nečistoty odsajú. Zapuzdrenie je dobrá metóda, ak chcete rýchlejšie čistenie a sušenie. Rovnako ako suché čistenie kobercov, táto metóda môže byť dobrá pri odstraňovaní nečistôt na úrovni povrchu, ale nečistí hlboko vo vlákne koberca.
EXTRAKCIA TEPLEJ VODY
Extrakcia horúcou vodou je spôsob, akým väčšina profesionálnych čističov kobercov čistí a často sa mylne považuje za čistenie parou. Parné čistenie využíva vodu s vyššou teplotou okolo 212 stupňov Fahrenheita na výrobu pary, kde extrakcia horúcou vodou využíva vodu s teplotou 110-165 stupňov Fahrenheita. S parným čistením tiež nie je spojené žiadne oplachovanie.
Koberce čistíme výhradne pomocou extrakcie horúcej vody spolu s našimi patentovanými čistiacimi zariadeniami. Naše čistiace tyčinky pumpujú horúcu vodu do vášho koberca pod tlakom 35-500 PSI, aby uvoľnili nečistoty a lupiny, ktoré sú hlboko zapustené. Potom prútik extrahuje vodu a odstráni nečistoty. Naše špecifické čistenie je dostatočne silné na to, aby z koberca odstránilo v priemere 94 % bežných domácich alergénov. Kým sušenie môže trvať niekoľko hodín, naše čistiace zariadenie extrahuje prakticky všetku vodu použitú v procese čistenia. Používame aj čistiace prostriedky, takže koberec je po vyčistení okamžite bezpečný pre domáce zvieratá a deti.